A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Технічне переоснащення сцени в Мереф’янському міському будинку культури

Дата: 19.05.2020 11:35
Кількість переглядів: 608

Мереф’янський міський будинок культури є візитівкою громади. Лише за минулий рік сцена закладу приймала гостей більш, ніж на 57 святкових заходах. У середньому, близько 700 мешканців громади були присутні на кожному святі. У закладі культури організовуються різноманітні заходи: від культурно-масових (День Мереф’янської ОТГ, День козацтва, концерти та ін.) – до наукових конференцій. Так, за рік Мереф’янський міський будинок культури проводить понад 62 культурно-масових заходи. У приміщенні закладу діють 7 профільних кружків (вокальні, хореографічні, художні, мистецькі та ін.).

 

Головною проблемою проєкту є те, що при такому насиченому графіку проведення заходів в Мереф’янському міському будинку культури», недостатньо сконцентровано увагу на зношеності та застарілості конструкцій верхньої механіки сцени та сценічного обладнання. Будинок культури було побудовано ще у 1977 році. За весь час свого існування, через недостатній обсяг фінансування, не проводилося жодних робіт із технічного переоснащення сцени. На сьогоднішній день, конструкції мають неестетичний вигляд та напряму впливають на рівень безпеки під час перебування жителів громади у закладі. Окрім цього, технічне переоснащення сцени вкрай необхідне для належної організації загальноміських та інших заходів.

Згідно проєкту, придбано та встановлено 2 комплекти підйомного cофіту з ручним керуванням, 2 комплекти механізму розсуну (головної завіси, інтермедійної завіси та задника), 8 комплектів штанкетів для куліс, падуг та арлекіну (стаціонарні), 1 комплект ферми для розміщення механізмів сцени. Завдяки реалізації даного мініпроєкту створено комфортні та безпечні умови для працівників, вихованців профільних гуртків та відвідувачів закладу. Встановлення нових конструкцій сцени у Мереф'янському міському будинку культури покращить надання на високому рівні культурно-освітніх послуг жителям громади.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень