A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Облаштування Молодіжного центру на базі Мереф’янської міської центральної бібліотеки

Дата: 19.05.2020 11:41
Кількість переглядів: 664

В рамках реалізації державної молодіжної політики у Мереф’янській громаді була створена молодіжна рада як один із інструментів активізації місцевої молоді. Так, за рік свого існування команда реалізувала більше 30 заходів та ініціатив, отримала звання «Краща молодіжна рада Харківської області» серед громад-партнерів програми DOBRE та спеціальну відзнаку у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування». Кількість членів та членкинь команди за весь час її роботи становить 35 осіб. Більшість засідань команди проходить у приміщенні Мереф’янської міської центральної бібліотеки. Саме вона стала певним молодіжним простором, адже там протягом 2019 року було організовано та проведено певну частину заходів: тренінгів, семінарів, засідань, флешмобів. Також у приміщенні бібліотеки реалізовується проєкт громадського бюджету «Клуб аматорського вивчення англійської мови «Make it easy»» для дітей громади, яким опікується голова Молодіжної ради. Загалом, приміщенням закладу користується команда ради для організації зустрічей комітетів та загальних зборів.

Головною проблемою проєкту є відсутність сучасної комп’ютерної техніки, нових меблів та необхідного устаткування для належної роботи молодіжного простору на базі міської бібліотеки. Оснащення, яке наразі має бібліотека, не відповідає сучасним умовам розвитку молодіжних просторів. Морально та фізично застаріла матеріально-технічна база закладу просто унеможливлює залучення широкого загалу молоді до розвитку неформального молодіжного простору на території громади.

Метою даного проєкту створення комфортних умов для розвитку молоді громади шляхом облаштування сучасним матеріально-технічним обладнанням простір молодіжного центру, який діє на базі Мереф’янської міської центральної бібліотеки.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень