A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Оптимізація локацій під ТПВ

Дата: 04.06.2020 14:25
Кількість переглядів: 676

Шановні мешканці Мереф’янської громади, повідомляємо вам, що у зв’язку зі змінами у законодавстві та загальною культурою поводження з твердими побутовими відходами (далі ТПВ), наша громада останнім часом зазнає деяких змін щодо загальної системи поводження з твердими побутовими відходами.

Першим кроком у напрямку цих змін стало збільшення кількості контейнерних майданчиків та розширення їх площі з метою розміщення більшої кількості контейнерів. У зв’язку з цим на території громади розташування деяких майданчиків для ТПВ перенесено. Відтепер локалізовані майданчики для збору ТПВ відповідають усім будівельним та санітарним нормам, також процес локалізації у подальшому дасть змогу впроваджувати роздільний збір сміття. А це важливо для екології, бо за рік на території нашої громади утворюється більше десяти тисяч тон відходів.

Сортування – це культура відповідального ставлення до відходів, яка формує наші щоденні звички. Розділяючи сміття, ми суттєво (до 60%) зменшуємо масу відходів, які потрапляють на звалища або сміттєспалювальні заводи. Невідсортовані відходи гниють та забруднюють землю і океани, руйнують екосистеми. Сортування ж допоможе перетворити непотріб на ресурс: з неорганічних відходів можна буде робити речі чи добувати енергію, також зменшиться кількість сміттєзвалищ; органічні відходи можна компостувати та перетворювати на добрива чи біогаз.

Шановні мешканці громади, давайте пам’ятати, що земля – наш спільний дім і дбаючи про навколишнє середовище ми робимо нашу оселю чистою та затишною! Дякуємо за розуміння!

Адміністрація ВКП «Служба замовника»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень