A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги представників малого та середнього бізнесу!

Дата: 11.06.2020 08:43
Кількість переглядів: 560

З червня 2020 року затверджено зміни до Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Ця програма розроблена для малого та середнього бізнесу, який постраждав через пандемію коронавірусу.

Постановою визначено розмір допомоги по частковому безробіттю за кожну годину, на яку працівникові було скорочено тривалість робочого часу, із розрахунку двох третин тарифної ставки, але не більше розміру мінімальної зарплати.

Допомога надаватиметься на період карантину, а також протягом 30 днів після його завершення. 

До порядку надання фінансової допомоги внесені зміни:

  •  Роботодавець може звернутися за отриманням коштів для виплати працівникам допомоги по частковому безробіттю на період карантину протягом 90 календарних днів з дня зупинення (скорочення) діяльності.
  •    На період карантину допомога може надаватися особисто роботодавцю ФОП (фізичній особі підприємцю) незалежно від того є наймані працівники чи немає.

Для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину роботодавець звертається до центру зайнятості за місцем реєстрації його як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

З усіх питань щодо отримання допомоги, звертайтесь до відділу надання соціальної допомоги у м. Мерефа Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за телефонами (057) 341-61-52, (050) 364-85-30 або на електронну адресу 2010.merefa@khcz.gov.ua

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень