A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Триває реалізація проєктів «Бюджет участі 2019»

Дата: 15.06.2020 16:22
Кількість переглядів: 1018

Протягом останнього місяця продовжується втілення ідей жителів громади через проєкти «Бюджет участі 2019». Сьогодні ми розповімо про три реалізовані проєкти:

«Наповнення книжкового фонду КЗ «Мереф’янська міська центральна бібліотека» сучасною літературою».

Проєкт передбачав поповнення дорослої бібліотеки в Мерефі книжками нового зразка, оздобленими привабливими палітурками, відповідно до запиту молоді та дорослого населення, що б сприяло  поширенню культури читання серед жителів громади та зробило такий різновид дозвілля безкоштовним.

На сьогодні, книжковий фонд  бібліотеки наповнився сучасною українською прозою, дитячою літературою, літературою для підготовки до ЗНО, детективами, мотиваційними та психологічними виданнями, історичними і жіночими романами (загалом 420 примірників).

Автором проєкту є Анна Харченко, яка вже другий рік поспіль ділиться своїми ідеями та перемагає (бюджет цього проєкту склав 49 800 грн).

 Фото без опису Фото без опису

«Вирішення проблеми військово-спортивної підготовки молоді на базі КЗ «Мереф’янський ліцей".

Даний проєкт полягав в реорганізації військово-спортивного комплексу на території Мереф’янського ліцею імені В.П. Мірошниченка. Нещодавно там встановили нове спортивне обладнання: бруси класичні, жим від грудей-верхня тяга, жим ногами горизонтальний, маятник-твістер, тренажер для м’язів черевного пресу, орбітрек, розгинач стегна-степпер, гіперекстензія, гімнастичний комплекс «Гімнаст». Автором проєкту  є Олег Колодько ( бюджет склав 110, 924 грн).

Реалізація цієї ідеї сприятиме повноцінному фізичному розвитку учнів та вихованню здорових поколінь жителів нашої громади,  допоможе сформувати вміння і навички, фізичні та моральні якості, необхідні майбутньому воїнові а також  підвищить престиж закладу освіти.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Створення дитячого майданчику «Шукачі пригод» по вул. Дніпровська, 201 (район Центр).

В рамках реалізації цього проєкту у дворі багатоповерхового будинку за адресою вул. Дніпровська, 201 було встановлено дитячий майданчик з такими елементами: дитячий ігровий комплекс РІауGrand-1, дитяча 3-місна карусель, гойдалка балансир, тенісний стіл, лавка паркова зі спинкою.

Для здійснення проєкту потрібно було  підготувати територію для встановлення елементів майданчику (розчистити місце від поростів і кущів, виконати рівняння ґрунту); придбати спортивне обладнання та будівельний матеріал для фіксації конструкцій дитячого майданчика, транспортувати спортивне обладнання до пункту призначення. Монтаж та встановлення конструкцій  було виконано зусиллями небайдужих мешканців мікрорайону. Автор проєкту Ірина Щербак (бюджет склав 49 508 грн).

Реалізація проєкту наразі задовільняє потребу в дитячому майданчику для мешканців багатоквартирних будинків та приватного сектору цього району та ще й дозволяє, у подальшому, дотримуватись принципів здорового способу життя та фізичної активності серед дітей. З часом планується подальше удосконалення майданчику (лавочки, освітлення, огорожа, урни тощо).

Реалізація усіх вищезазначених проєктів доводить, що все реально! Тож запрошуємо активних і творчих мешканців зі своїми ідеями  долучитися до «Бюджету участі 2020» https://merefa.pb.org.ua/ , адже цьогорічний прийом заявок на участь у ньому вже розпочато!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень