Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Укладення Меморандуму про співпрацю

Дата: 16.06.2020 10:52
Кількість переглядів: 759

Сьогодні, 16 червня, було підписано Меморандум про співпрацю між Мереф’янською міською об’єднаною територіальною громадою та Харківською міською організацією Міжнародної організації «Жіноча громада».

Сторони уклали цей Меморандум з метою сприяння виконанню Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми 2020 року і Комплексної програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки, і домовились про співпрацю в галузі протидії торгівлі людьми, як складової Концепції «Безпека людини».  Предметом Меморандуму є спільна діяльність сторін у форматі підготовки  та реалізації інформаційних кампаній з протидії торгівлі людьми у Мереф’янській громаді.

Також Ольга Білецька, експерт ОБСЄ в Харківській області, голова ХМОМО «Жіноча громада» провела інформаційну зустріч з керівництвом громади щодо надання необхідної експертної підтримки для планування і  реалізації заходів забезпечення безпеки на території громади, виявлення постраждалих від торгівлі людьми та налагодження співпраці з суб’єктами національного механізму взаємодії, які надають допомогу постраждалим особам.

У ході зустрічі експерт також зазначила, що пандемія COVID-19 та карантин призвели до повної та часткової втрати роботи певної частини громадян, які були забезпечені роботою в Україні чи працювали за кордоном. Фінансові потреби та нестабільні умови життя людей, які втратили джерела доходу внаслідок кризи, можуть призвести до збільшення випадків торгівлі людьми як середині країни, так і за кордоном.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень