A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

"Академії Культурного лідера 2020-2021" – ми в команді!

Дата: 17.07.2020 10:09
Кількість переглядів: 430

15 липня, з 15:00 до 18:30 години відбулася загальна конференція з "Академії Культурного лідера 2020-2021".

В програмі вступної онлайн-конференції взяли участь 205 осіб з різних куточків України. Організаторами онлайн-конференції були міжнародні експерти з культурної та інформаційної політики.

Цього року Мереф'янська громада взяла участь у відбірковому турі Академії Культурного Лідера, що реалізується за фінансової підтримки House of Europe, має на меті сприяти процесу децентралізації культури в Україні та з 80 заявок громади ввійшла в 32 найкращих.

Команда Мереф'янської ОТГ складається з 5 осіб: Дейнека Руслан Сергійович, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради,  Сердюк Ілона Сергіівна, завідувач сектору з питань культури та спорту відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, Кобець Катерина Олегівна, начальник відділу міжнародних відносин та проектно - інвестиційний діяльності Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, Попова Юлія Ігорівна, художній керівник КУ " Мереф'янський міський будинок творчості", Сльот Ольга Леонідівна, член громадської організації "Майбутнє Мерефи".

Навчання команд відбудеться протягом 2020-2021 років.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень