A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Міні-футбол набув неабиякої популярності у нашій громаді

Дата: 17.07.2020 14:58
Кількість переглядів: 431

14 липня, розпочався IV відкритий турнір Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади з міні-футболу. Першими змагалися команди з Утківки та Таранівки.

На відкритті турніру учасників вітали міський голова Веніамін Сітов та депутат Харківської обласної ради Руслан Дейнека. Їх заохочуючі слова підбадьорили спортсменів та чималу аудиторію вболівальників. Приємно, що про наші досягнення розповідатимуть на телебаченні, адже команда операторів телевізійного каналу також завітала на відкриття заходу.

В подальшому на майданчику зі штучним покриттям по вул. Савченка, де так полюбляє гуляти молодь, зустрінуться команди Зміївського, Нововодолазького та Харківського районів Харківської області.

Організатори сподіваються, що турнір сприятиме популяризації здорового способу життя й спорту серед молоді громади та розвитку міні-футболу в Мереф’янській ОТГ. Також це робить учасників дружніми, бо перемагає лише команда, яка об’єднана спільною метою й діє як єдиний організм, при цьому кожен не тільки добре знає свою роль, а й дисципліновано виконує її на футбольному полі.

Тож вперед до нових перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень