A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Запрошуємо до "Академії управління проєктами"

Дата: 03.08.2020 15:20
Кількість переглядів: 389

В рамках проєкту «Створення Центру жіночих ініціатив на території Мереф'янської громади» у серпні стартує ТРЕТЯ АКАДЕМІЯ!

Під час навчання в Академії управління проєктами учасниці здобудуть необхідні знання та оволодіють техніками і методами управління проєктами. У подальшому вони матимуть змогу брати участь у різноманітних грантових конкурсах, бо вмітимуть оформляти свої ідеї у проєктні заявки згідно вимог донорів.

Навчання включає в себе отримання компетенцій з таких тем:
1. Що таке бюджет об’єднаної територіальної громади? Особливості формування бюджету. Що таке грант? Що таке інвестиції? Чим вони відрізняються?
2. Що таке проєкт? Чи є те, що я хочу робити, проєктом?
3. Що таке життєвий цикл проєкту? Як ідентифікувати проблему місцевого розвитку, визначити її актуальність? Яким чином розглянути альтернативні варіанти розв'язання проблеми?
4. Як сформулювати мету проєкту та його назву? Хто є основними заінтересованими сторонами проєкту, у чому їх інтереси? З чого розпочати підготовку концепції проєкту?
5. Що таке очікувані результати проєкту? Як визначити індикатори цих результатів? Що таке продукт та специфікація проєкту?
6. Яким чином формувати команду управління проєктом? Хто такі проєктний менеджер та керівник команди управління проєктом і які складові компетентності вони мають розвинути?
7. Що таке проєктний аналіз та коли потрібно його застосовувати для проєктів місцевого розвитку? Що таке планування проєкту?
8. Які види ресурсів необхідні для реалізації проєкту? Якими можуть бути джерела фінансування проєкту? В який спосіб можна отримати фінансову підтримку для реалізації проєкту розвитку. На що треба звернути увагу під час пошуку грантодавців/спонсорів і підготовки проєктної пропозиції?
9. Як визначити ризики проєкту? Як забезпечити сталість результатів проєкту?
10. Система моніторингу проєкту, управління змінами, прийняття рішень і взаємодія.

 Кількість місць обмежена !! Дедлайн реєстрації: 23:59 години 9 серпня 2020 року. 
https://forms.gle/ktCKqmwvabhNuf6N8

 

Діяльність виконується в межах Проєкту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді», який фінансується Європейським Союзом. Centre of Gender Culture - Центр гендерної культури

#GenderCultureCentre #MovingForvardTogether #ПрямуємоРазом #arimerefa

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень