A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Опитування щодо стану задоволення культурних потреб мешканців ОТГ похилого віку

Дата: 05.08.2020 10:26
Кількість переглядів: 570

Шановні мешканці громади!

Мереф’янська ОТГ розпочинає участь у цікавому проєкті науково-аналітичного характеру: «Культура проти «ейджизму», який здійснюється ГО «Інститут соціальної політики регіону» за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Протягом липня-жовтня 2020 р. разом з ОТГ Запорізької, Івано-Франківської, Миколаївської, Харківської, Хмельницької областей, ми братимемо участь у дослідженні якості культурних послуг, що надаються особам похилого віку.

Проєктом передбачено проведення низки опитувань в закладах гуманітарного профілю нашої громади з таких питань як: можливості для активного дозвілля осіб похилого віку; фізична та економічна доступність об’єктів культурної інфраструктури для пенсіонерів, котрі проживають на території громад; ставлення мешканців до реформи децентралізації та її впливу на культурну сферу громад тощо.

Запрошуємо до участі в дослідженні керівництво та співробітників закладів культури, освіти та соціального захисту населення, пенсіонерів, а також всіх зацікавлених осіб.

Опитування є анонімним, а Ваші думки будуть використовуватись в узагальненому вигляді та висвітлені у підсумковому аналітичному звіті, котрий буде цікавим та корисним для всіх суб’єктів публічної культурної політики нашого регіону та держави.
Посилання на опитування додається нижче. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaZ69lSBTHI6Lrl4BVeGddSUtmvtm7lKWDPornNtPY7TqyXA/viewform

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень