A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Навчання по гасінню лісових пожеж

Дата: 13.08.2020 12:11
Кількість переглядів: 670

Щороку лісові пожежі знищують гектари зелених насаджень. Вогонь завдає не лише колосальних збитків державі, але й спричинює невиправної шкоди довкіллю. 

Мета навчань – на практиці відпрацювати спільну взаємодію щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею у лісовому масиві.

11 серпня на території нашої громади відбулися навчання по гасінню лісових пожеж. Задля відпрацювання спільних дій в пожежній ситуації  працівниками 49 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області області, Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, Мереф’янського лісництва державного підприємства «Жовтневе лісове господарство» та поліцейськими офіцерами громади Харківського ВП ГУ НП в Харківській області було проведено заходи щодо оперативності реагування на сигнал про виникнення загоряння і прибуття на місце події та гасіння пожежі в лісі.

Спільні навчання з гасіння лісових пожеж дуже важливі, адже під час тренувань можна врахувати всі нюанси та напрацювати злагоджені дії, а відтак кожна зекономлена хвилина дасть змогу швидше побороти вогонь та врятувати ліс і все живе у ньому.

Навчання пройшли злагоджено, що свідчить про готовність лісової охорони і рятувальників до боротьби з вогнем у лісі.

Однак, не зважаючи на протипожежну готовність, працівники лісового господарства та ДСНС вкотре наголошують, що найкращий метод боротьби з вогнем у лісі – не допустити його появи. Адже головною причиною лісових пожеж є людський фактор та людська недбалість.

Отже, шановні громадяни! Будьте обережними під час відпочинку в лісі та дотримуйтесь правил пожежної безпеки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень