A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Проведення заходу для неповнолітніх суб’єктів пробації з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 20.08.2020 11:37
Кількість переглядів: 440

18 серпня 2020 року Харківським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області спільно з представником Харківського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді проведено спільний захід з нагоди Дня Незалежності України для підвищення патріотизму у неповнолітніх.

Співробітник Харківського РЦСССДМ Тарасов Андрій разом із психологом Харківського РВ філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області Світланою Гончаренко провели бесіду для неповнолітніх суб’єктів пробації на тему: «Незалежна Україна: від проголошення до сьогодення». У ході бесіди організатори розповіли, що таке незалежність,  про історичні спроби створення суверенної, незалежної України, про події, які передували проголошенню незалежності та важкий шлях, який було пройдено для її досягнення.

Під час бесіди неповнолітнім надавалася можливість задавати питання та висловлювати свою точку зору, чим вони активно скористалися, тим самим підтвердивши небайдуже ставлення до Батьківщини.

Після проведеної бесіди психолог Харківського РВ запропонувала неповнолітнім суб’єктам пробації прийняти участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі фото та творчих робіт на тему: «Що для мене Україна?», намалювавши тематичні малюнки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень