A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День громади

Дата: 07.09.2020 08:15
Кількість переглядів: 1185

5 вересня наша громада відсвяткувала 425-ту річницю з дня заснування міста Мерефи та 77-у річницю визволення об’єднаної громади від нацизму у Другій Світовій війні.

Святкування розпочалося з етапу чемпіонату світу RFC Гонка Wild Boar Challenge 2020. Учасники перегонів вранці стартували з площі Перемоги в табір до мікрорайону Артемівка, де на них чекали короткі спецділянки з завданнями. Такі змагання у День громади  стали традицією і відбуваються вже вдруге.

У цей святковий день знайти розваги дітлахам можна було на різноманітних локаціях, розташованих біля к/ц "Спутник". Усі охочі могли спробувати свої сили у конкурсах "Активна сім'я" та " Карапузні біга," а опісля спостерігати за дитячою дискотекою з бульбашками.

Ввечері  відбувся святковий концерт і покладання квітів до пам’ятника Івана Сірка та меморіалу «Батьківщина-Мати». Під час святкування керівництво громади привітало молодят, які одружилися саме у цей день та відзначило кращих спортсменів громади.

Крім того, на сцені виступали вихованці творчих колективів громади та кавер-гурт «Heart Beat Brass Band».

Молодіжна рада Мереф’янської громади зробила подарунок мешканцям у вигляді відеоролику з віртуальною екскурсією населеними пунктами, розповідями про історичні факти та важливі події нашої ОТГ.
Чудовим завершенням свята став чудовий феєрверк!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень