A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Нові положення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»

Дата: 25.01.2018 16:02
Кількість переглядів: 758

Нові положення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»

23 січня до Мереф’янської об’єднаної громади територіальної громади завітали Людмила Немикіна, депутат Харківської обласної ради, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету та Олена Кулик, начальник управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків виконавчого апарату  обласної ради.

У залі засідань Мереф’янської міської ради зібралися представники громадських організацій,  ОСББ, ОСН, директори закладів освіти, культури та спорту та зацікавлені мешканці громади.

7 грудня 2017 року на пленарному засіданні  XIII сесії Харківської обласної ради VII скликання було затверджено Положення про проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» на 2018 рік, яке містить нові правила та умови проведення конкурсу. Варто зазначити, що у конкурсі з’явилася дуже важлива номінація – «співробітництво територіальних громад», в рамках якої реалізуватимуться міні-проекти на суму півтора мільйони гривень.

Людмила Немикіна та Олена Кулик провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо нових положень про конкурс  з метою активізації населення та для підвищення якості підготовки проектних заявок.

Мереф’янська громада сподівається на високий рівень ініціативності мешканців та на нові перемоги в обласному конкурсі міні-проектів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень