A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Літературно-музичний захід до Міжнародного жіночого дня

Дата: 02.03.2018 16:02
Кількість переглядів: 740

Літературно-музичний захід до Міжнародного жіночого дня 

Жінка - це велика таємниця, яку розгадати дуже складно, а іноді неможливо зовсім. 
Напередодні Міжнародного жіночого дня, 2 березня, у Комунальному закладі «Мереф'янська міська центральна бібліотека» відбувся літературно-музичний захід, який був присвячена всім жінкам. 
Його організували співробітники бібліотеки: Лариса Волошина (завідуюча бібліотекою), Юлія Святобатько та Інна Абдула (бібліотекарі).
Зустріч почалася з обговорень ролі жінки в сучасному світі. Далі говорили про її материнське покликання. Про те, що мама - це найважливіша людина в житті кожного. Крім того, розглядали жінку, як унікальну і різнобічну особистість. Не залишили без уваги тему, яка стосується взаємин чоловіків і жінок. Під час заходу, ведучі читали зворушливі вірші і розповіді про прекрасну половину людства. Ніжні рядки нікого не залишили байдужими. Коли лунали душевні вірші про материнську любов, у багатьох на очах блищали сльози. 
Також у заході взяли участь вихованці театрального класу (кер. Ковтун В.А.) Мереф'янської дитячої музичної школи, які вразили всіх присутніх своїми харизматичними виступами. 
Варто зазначити, що вечір був наповнений не тільки зворушливими, але і веселими, позитивними моментами. Організатори порадували всіх цікавими історіями, кумедними анекдотами і розважальними іграми. 
Варто зазначити, що на захід завітали опікуни та прийомні матері, які є прикладом справжніх жінок, котрі сумлінно виконують своє жіноче призначення. Крім того, від Мереф’янської міської ради з нагоди свята всі присутні отримали чудові весняні квіти – тюльпани. 
Час пролетів непомітно для всіх гостей заходу. Всі були безмежно вдячні співробітникам бібліотеки організацію такої зустрічі.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень