A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Перевірка фази реалізації пілотних проектів

Дата: 16.03.2018 16:04
Кількість переглядів: 726

Перевірка фази реалізації пілотних проектів

Сьогодні, 16 березня, до Мереф’янської міської ради приїхала комісія з метою перевірки роботи впроваджених пілотних двох напрямів соціального характеру: служби у справах дітей та сім’ї й відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.
Членами комісії були: консультант проекту, згідно якого був впроваджений «Прозорий офіс», Зінкевич Наталя Іванівна, представники Управління соціального захисту населення Харківської районної державної адміністрації на чолі із Лудан Світланою Вікторівною та Департаменту соціального захисту населення і служби у справах сім’ї та дітей Харківської обласної державної адміністрації.
Круглий стіл розпочався у кабінеті міського голови, де відбулось знайомство зі структурними підрозділами Виконавчого комітету міської ради, що відповідають за соціальне направлення.
Опісля членам комісії організували оглядову екскурсію до «Прозорого офісу» з метою перевірки фази реалізації пілотного проекту та визначення подальших кроків його впровадження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень