A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги!

Дата: 24.08.2017 16:08
Кількість переглядів: 620

До уваги!


Відповідно до листа Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області від 11.08.2017 № 421/316 про державну реєстрацію закладів громадського харчування, торгівлі та інших підприємств, діяльність яких пов’язана з харчовими продуктами та згідно з ст. 25 Закону України «Про основні принцип та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Мереф’янська міська рада повідомляє, що суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва, зберігання, транспортування, реалізації харчових продуктів, надання послуг громадського харчування підлягають державній реєстрації у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області.
Згідно ст. 64 Закону України «Про основні принцип та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зберігання харчових продуктів на потужностях, незареєстрованих відповідно до вимог цього Закону, тягне за собою накладання штрафу до тридцяти мінімальних заробітних плат.
Для оформлення державної реєстрації необхідно надати заяву встановленої форми до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, яке знаходиться за адресою: м. Харків, пр. Науки, 40 або через Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, яке знаходиться за адресою: Харківський район, сел. Покотилівка, вул. Культури,40. 
Потужність реєструється на безоплатній основі, без проведення інспектування.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень