A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вчитель  – це професія чи справжнє покликання?

Дата: 29.09.2017 16:28
Кількість переглядів: 1218

Вчитель  – це професія чи справжнє покликання?

За сталою традицією у Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді відзначили довгоочікуване осіннє свято – День працівника освіти!

Вчитель  – це професія чи справжнє покликання? Одвічне питання, відповідь на яке поєднує в собі ці два компоненти, адже вчитель – це саме та людина, яка повинна бути ласкавою і суворою, другом і авторитетом, та людина, в серці якої живе безкінечна любов не лише до власних дітей, а й до сотні інших вихованців. Це друга мама, яка супроводжує дитину на самому відповідальному відрізку її свідомого життєвого шляху. Він направить, підкаже, навчить, завжди підтримає та ніколи не зрадить.

Наша громада славиться не лише своєю історією, а й талановитими дітьми, які займають почесні місця на різноманітних змаганнях, конкурсах, олімпіадах районного, обласного, держаного та міжнародного значень. І велика в цьому заслуга не кого іншого як тих учителів, які допомагали дітям у покращенні їх знань та розширенні їх кругозору.

Цій професії не можна не вклонятися, не можна не шанувати та не пишатися. Загалом, Мереф’янські загальноосвітні навчальні заклади налічують понад 500 працівників і це саме ті люди, які допомагають нам стати на правильну стежину життя. Тому, 28 вересня у комунальному закладі «Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №1 відбулися урочистості з нагоди професійного свята всіх працівників освіти. Відкрили захід Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов та начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека. Вони побажали всім присутнім міцного здоров’я, миру, злагоди та любові і почали церемонію вручення почесних грамот та подяк. Подяки міського голови висловлювались:  Прокопенко Тетяні Валентинівні (ЗОШ №1), Кривоший Олені Вікторівні (ЗОШ №3), Ольховській Людмилі Олегівні та Кайдашовій Людмилі Олегівні (ЗОШ №5), Мезенцевій Наталі Володимирівні та Радченко Ользі Леонідівні (ЗОШ №6), Думчиковій Людмилі Вікторівні та Антонець Євгенії Ігорівні (ЗОШ №7), Коротецькій Оксані Вікторівні та Легезі Констянтину Михайловичу (Утківська ЗОШ). Грамоти відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради отримали: Дідора Інна Анатоліївна та Шевчук Світлана Євгеніївна (ЗОШ №1), Паламарчук Галина Олександрівна, Нерез Тамара Миколаївна,  Мельничук Тетяна В’ячеславівна, Барвінська Аліса Євгенівна, Полякова  Тетяна Миколаївна та Бондаренко Ірина Валеріївна (Медичний ліцей), Буряковська Зоя Іванівна та Замальдінова Юлія Василівна (ЗОШ №4), Донець  Антоніна Іванівна, Салова Ольга Павлівна та Головіна Зінаїда Митрофанівна (ЗОШ№3), Шевчук Ольга Аліківна, Пятенко Наталія Іванівна  та Криворотенко Наталя Олександрівна (ЗОШ №5), Копаницька Яна Володимирівна та Стрілець  Олена Анатоліївна (ЗОШ №6), Строганова Любов Петрівна (ЗОШ №7), Кофанова Діана Василівна та Курдюкова Лариса Миколаївна (Утківська ЗОШ).

Опісля офіційної частини всіх присутніх в залі порадували гарними таночками та веселими піснями вихованці дитячого навчального закладу № 1.

Шановні працівники освіти, знайте, ваша праця неоціненна. Те, що ви робите кожного дня – це саме та краплина, яка доповнює величний океан людської надії та любові.

Щиро вітаємо вас із вашим святом та бажаємо завжди щасливої посмішки на вустах та великої любові в серці!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень