A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ЦНАП святкує річницю з дня відкриття

Дата: 16.09.2020 11:34
Кількість переглядів: 2656

З нагоди річниці функціонування Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), міський голова Веніамін Сітов за ефективну та сумлінну працю відзначив подяками  його працівників.

За цей час ЦНАП вже має свої досягнення: перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП складає 208 послуг адміністративного, соціального, пенсійного характеру. Кожне робоче місце обладнано POS-терміналом, існує електронна система керування чергою. Прийом громадян фахівцями ПФУ та Центру зайнятості також здійснюється за допомогою електронної черги, адміністратори ЦНАП володіють мовою жестів та сертифікатами про володіння українською мовою, впроваджено сайт ЦНАП Мереф’янської  громади, де є можливість попередньо записатися на прийом до працівників ЦНАП.

Також до переліку адміністративних послуг було додано наступне:

  • Комплексна послуга «Є-Малятко» (яка включає в себе 9 супутніх послуг з реєстрації новонародженої дитини)
  • Оформлення та видача паспорта громадянина України у формі карти вперше по досягненню 14-річного віку з одночасним присвоєнням ідентифікаційного номеру платника податків.

Рішенням Виконавчого комітету від 08.10.2019 створено Реєстр територіальної громади Мереф’янської міської ради та затверджено його Положення. Створення даного електронного Реєстру дозволяє сформувати власну базу зареєстрованих осіб на території Мерефянської ОТГ. Видача довідки з Реєстру про склад зареєстрованих осіб складає 15 хвилин. До РТГ підключено структурні підрозділи Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, КП «Служба замовника», КП «Водоканал», в.о. старости. Довідки формуються та надаються субєктам надання адміністративних послуг без участі заявникі. За рік було видано 4593 довідки про зареєстрованих осіб з Реєстру територіальної громади.

За рік роботи ЦНАП було надано: 14 317 адміністративних послуг, 6500 послуг Пенсійного фонду, 700 послуг центру зайнятості, прийнято близько 300 громадян з питань БТІ.

Відділом соціального захисту населення було надано консультацій (у тому числі у телефонному режимі) - 4110, прийнято заяв та пакетів документів для призначення різних видів соціальних допомог - 4509 та видано соціальних карток мешканця Мереф'янської ОТГ – 2595.

ЦНАП постійно вдосконалює свою роботу відповідно до вимог чинного законодавства адже має своєю метою надання якісних адміністративних послуг та створення зручних та комфортних умов для громадян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень