A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Нові перемоги юних спортсменів нашої громади

Дата: 22.09.2020 14:28
Кількість переглядів: 909

18-20 вересня 2020 року, у м. Харків пройшов відкритий відбірковий кубок Харківської області з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство»(MSAK).

У цих змаганнях взяло участь 16 спортивних команд (120 учасників), з різних куточків нашого краю. У зв’язку з умовами карантину захід проводився без глядачів. В перший день спортсмени змагались в стрільбі з пневматичної зброї а в наступні дні у всестильовому бою. Захід відбувся за підтримки Харківської обласної державної адміністрації управління у справах молоді та спорту Харківського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств» в Харківській області.

Одночасно з цим заходом було проведено Відбірковий Кубок Харківської області серед дітей до міжнародного турніру з військово-спортивних багатоборств. Понад 50 дітлахів взяли участь у цих змаганнях та вибороли призові місця. Тепер за підсумками буде сформована збірна команда Харківської області, яка вже братиме участь у Кубку та чемпіонаті України в м. Київ 09-11 жовтня 2020 року.

Від нашої громади за призові місця змагалися учні Мереф'янського ліцею №5 імені В.П. Мірошниченка (тренер А. Путря). Вони вибороли такі перемоги:

Тимур Латишев – I місце

Захар Латишев – I місце,

Олександр Криворотенко– II місце

Ростислав Гейко – II місце.

Бажаємо нашим спортсменам міцного здоров'я та подальших перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень