A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Фахівці Харківгазу випробовують дрон для обстеження газової інфраструктури

Дата: 25.09.2020 11:14
Кількість переглядів: 1226

Фахівці Мереф'янського підрозділу АТ "Харківгаз" розпочали випробування дрону для обстежень трас газорозподільних мереж, споруд та обладнання на них. Інформація про стан газової інфраструктури при роботі дрону потраплятиме на монітор відповідального за обстеження спеціаліста, який зможе прийняти оперативні рішення та попередити аварійну ситуацію на мережах.

 

В цьому році для підготовки газової системи Харківської області до навантаженої роботи в опалювальному сезоні задіяна сучасна пересувна мобільна лабораторія, робототехніка, ведеться тестування дрону.

 

Так, минулого тижня, за допомогою мобільної лабораторії було виявлено та оперативно ліквідовано витік газу на газопроводі середнього тиску в с. Яковлівка, Харківському району, а за місяць близько 40 витоків на мережах. Робот – власна розробка спеціалістів Харківгазу, він обстежив внутрішній стан газопроводів в Зміївському, Первомайському та Харківському районах. Це дозволило усунути негерметичність зварних з'єднань та корозійні пошкодження, що утворюються при старінні труб.

 

Деяких людей цікавить питання, а що ж саме  влітку роблять газовики. Насправді, кожен працівник газової компанії виконує свою важливу роль, аби тепло в будинку, аромат свіжозвареної кави або чаю були незмінними супутниками кожної з родин.

АТ "Харківгаз"

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень