A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Зробіть щасливою дитину – візьміть її в свою родину!»

Дата: 01.10.2020 10:37
Кількість переглядів: 1238

30 вересня, в день святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Це свято дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Тож, 30 вересня, у конференц-залі Центру надання адміністративних послуг відбувся захід «Зробіть щасливою дитину – візьміть її в свою родину!». Під час якого, Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов відзначив подяками і вручив подарунки опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям та патронатній виховательці Мереф’янської міської ОТГ. Разом з ним дякували присутнім за їх людяність, за щоденну, самовіддану працю та створення родин, де зігріваються дитячі серця, та бажали усім мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння заступниця Мереф’янського міського голови Світлана Рудницька, начальниця Служби у справах дітей та сім’ї Олена Цивковська і директор громадської спілки «Центр підтримки громадської ініціативи «Розвиток» Олена Кокіна.

Шлях батьківства не легкий – це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень