A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Спорт для всіх!

Дата: 19.10.2020 16:28
Кількість переглядів: 926

17.10.2020 р., до Дня захисника України  за підтримки "Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" " на території Мереф’янської громади пройшла військово-спортивна гра для дітей Харківської області. В ній взяли участь шість команд з різних куточків нашої області.

Під час заходу учасники  виконували різноманітні нормативи військової справи, змагалися в стрільбі з пневматичної зброї.

Протягом тактико-спеціальної гри дітлахи практично виконували переміщення зі зброєю в полі бою, маскування, виявлення супротивника та ураження його. В перервах між завданнями досвідченні фахівці військової служби правопорядку Збройних Сил України та військово-спортивного клубу "Скорпіон" провели майстер-класи з воєнної справи а члени ГО "Український Легіон" також провели заняття з долікарської допомоги та вогневої підготовки.

За підсумками змагання спортсмени отримали дипломи, медалі та кубки відповідних ступенів.

Командні кубки серед команд Харківської області розподілились наступним чином: команда Дергачівського району – I місце, команда Мерефянської ОТГ – II місце, команда Харківського району (смт Високий) – III місце.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень