A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Разом проти насильства!

Дата: 02.12.2020 15:43
Кількість переглядів: 636

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», працівники Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету спільно з фахівцями соціальної роботи Мереф'янського центру надання соціальних послуг, Молодіжною радою Мереф’янської громади та поліцейськими офіцерами громади сьогодні провели акцію «Разом проти насильства».

Захід відбувся  з 11.00 до 13.00 год., біля к/ц «Спутник». Його метою було привернення уваги громадськості до проблеми насильства у суспільстві та підвищення рівня обізнаності населення на дану тему. Організатори заходу роз’яснили перехожим мету акції, вручили інформаційні листівки та буклети, стрічки, повітряні кульки помаранчевого кольору – кольору, що символізує мир, вільний від насильства. Усіх бажаючих було запрошено взяти участь у розіграші сувеніру із символікою заходу.

Також організатори акції закликали людей не мовчати про насильство, а одразу повідомляти про це до поліції, звертатися до співробітників Мереф’янської міської ради, місцевих депутатів, голів районних комітетів органів самоорганізації населення (РК ОСН) та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), до свого сімейного лікаря або працівника закладу освіти. Таким чином будь-яка надана інформація не залишиться без уваги.   

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень