A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Міський голова взяв участь у відкритому онлайн-діалозі "Питна вода та очищення стоків в малих громадах. Якою має бути державна політика"

Дата: 02.12.2020 16:21
Кількість переглядів: 322

Сьогодні міський голова Веніамін Сітов, член Правління Асоціації об’єднаних територіальних громад (ОТГ) і голова секторальної платформи «Безпека в громадах» взяв участь у відкритому онлайн-діалозі "Питна вода та очищення стоків в малих громадах. Якою має бути державна політика." Він вніс пропозиції щодо дієвого вирішення екологічних проблем та розвитку системних дій у цій сфері.  

Організатори заходу: портал Децентралізація та Швейцарсько-український проєкт «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRО.

Під час діалогу головами громад та експертами сфери екології були розглянуті основні проблемні питання пов’язані з доступом до питної води та санітарними умовами в малих громадах України, а також можливі рішення, які посприяють виправленню ситуації та виробленню ефективної державної політики у водній галузі.

Учасники заходу обговорили, серед іншого, наступні теми:

  • Зміст державної водної політики в умовах реформи децентралізації: чи потребують осучаснення засоби та інструменти досягнення цілей політики?
  • Державна політика у водному секторі: регулювання та/або підтримка зацікавлених сторін?
  • Як держава може підтримати «місцевих гравців»? Чи існують інституційні та / або фінансові бар'єри, які можна усунути, щоб полегшити «шлях до вдосконалення»?
  • В якому стані сектор, а також куди рухатися: національний моніторинг сектору, а також вимірювання прогресу щодо Цілей Сталого Розвитку

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень