A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вечірній рейд

Дата: 07.12.2020 16:20
Кількість переглядів: 340

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», працівники Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради спільно з фахівцями Мереф’янського центру надання соціальних послуг та поліцейськими офіцерами громади, днями провели вечірній рейд у місцях масового перебування дітей та підлітків на території Мереф’янської громади.

Метою таких заходів є раннє виявлення дітей, схильних до вчинення правопорушень та здійснення профілактично-виховної роботи. Організатори рейду  нагадали підліткам їх права та обов’язки, роз’яснили про наслідки протиправної поведінки та булінгу і мотивували до ведення здорового способу життя.   

Крім того, учасники рейду відвідали низку торгівельних точок на території громади з метою попередження продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям. Під час заходу працівникам торговлі нагадали норми Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» та зазначено щодо відповідальності за порушення зазначених норм. 

Закликаємо всіх громадян, які стали свідками продажу тютюна або алкоголю дітям, зупинити продавця та дитину, а також повідомити про даний факт за телефоном чергової частини Харківського ВП ГУНП в Харківській області  057- 748- 73 -50 або за номером  102!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень