A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПрАТ «Харківенергозбут» інформує!

Дата: 09.12.2020 13:25
Кількість переглядів: 1392

Мешканці Харківської області та м. Харкова, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію, можуть укласти договори про реструктуризацію заборгованості (далі – Договір). Це дозволить сплатити борг за електроенергію рівними частинами на визначених Договором умовах.

У разі несплати заборгованості та невиконання умов оплати за Договором ПрАТ “Харківенергозбут” (далі  Товариство) вимушено буде звертатися до суду за захистом своїх прав та інтересів, що, в свою чергу, збільшить матеріальні витрати споживача на погашення боргу з урахуванням витрат судового збору.

11 березня 2020 року уряд України в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19) увів на всій території країни карантин, у зв'язку з чим було обмежено відвідування громадянами структурних підрозділів Товариства.

Проте під час карантину Товариство не ініціювало припинення постачання електричної енергії жодному мешканцю м. Харкова та області, а також не нарахувало пеню за несвоєчасну оплату.

Товариство завжди намагається робити кроки назустріч соціально вразливим категоріям населення і з розумінням ставиться до різних життєвих обставин, що можуть спіткати людей під час карантинних обмежень та опалювального сезону. Тому Товариство надає можливість населенню укласти Договори.

Ми вивчаємо кожен випадок виникнення заборгованості індивідуально та пропонуємо відповідні умови розстрочки на сплату заборгованості за використану електроенергію. Однак, необхідно пам'ятати, що від вчасного розрахунку за спожиту електричну енергію залежить надійність та безперебійність електропостачання. 

Отримати інформацію щодо укладання Договору можна в Мереф’янському РРСЦ ПрАТ “Харківенергозбут”, в абонентському відділі за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська 212, а також, зателефонувавши за номером:
093-094-94-83.

Також повідомляємо, що з 01.01.2021 р. Мереф’янський РРСЦ ПрАТ «Харківенергозбут» буде надавати свої послуги населенню та юридичним споживачам за новою адресою:
м. Мерефа, вул. Дніпровська 212 В.

Мереф’янський РРСЦ ПрАТ «Харківенергозбут»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень