A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Одноразова матеріальна допомога роботодавцям

Дата: 18.12.2020 15:48
Кількість переглядів: 359

 Одноразова матеріальна допомога юридичним особам-роботодавцям!!! Відповідно до ст.3 Закону України від 04  грудня 2020 № 1071-IX "Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб'єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої реcпіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 (далі - Закон), юридичні особи, які вимушено скоротили або можуть скоротити тривалість робочого часу працівників, у тому числі через простій, після впровадження карантинних обмежень, за їх зверненням до державної служби зайнятості, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу для виплати найманим працівникам, які на момент її отримання перебувають у трудових відносинах з суб’єктом господарювання.

Розмір одноразової матеріальної допомоги визначається пропорційно робочому часу працівника, який скорочено або заплановано скоротити, у тому числі через простій, та не може перевищувати 8000 гривень на одного працівника.

Документи подаються до центру зайнятості за місцезнаходженням юридичної особи відповідно до даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі - ЄДРС):

- заява (за затвердженою формою);

- копія наказу про скорочення або можливе скорочення тривалості робочого часту у період обмежувальних протиепідемічних заходів;

- копія відомості про найманих працівників, яким скорочено робочий час та яким передбачається виплата допомоги.

Куди звертатися: до Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості:

- особисто або на електронну адресу 2010.merefa@khcz.gov.ua м.Мерефа. вул.Культури, 2б (ЦНАП). Тел. 748-46-43, 341-60-69, 050 364 85 30

- в електронній формі через Єдиний державний веб-портал електронних послуг з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень