A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відкриття молодіжного центру «Motion Space»

Дата: 22.12.2020 14:13
Кількість переглядів: 1222

Розпочав свою діяльність Молодіжний центр на базі Мереф’янської міської центральної бібліотеки

18 грудня відбулось офіційне відкриття Молодіжного центру у Мереф’янській громаді. Центр знаходиться на базі КУ «Мереф’янська міська центральна бібліотека» та отримав назву «Motion Space». Над його створенням протягом року працювала ініціативна група – члени та членкині Молодіжної ради, роботу яких координували спеціалістки відділу – Вероніка Чупріна та Дар’я Фурсова.

Створення центру відбувалось у декілька етапів:

- В рамках Програми реформування та розвитку системи надання послуг бібліотечними закладами в Мереф'янській міській об'єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки було затверджено Положення про послугу «Молодіжний центр» у КЗ «Мереф’янська міська центральна бібліотека».

- Протягом лютого-листопада 2020 року команда новоствореного молодіжного центру брала участь у проєкті «Прокачай молодіжний центр у своїй громаді», в рамках Програми DOBRE.

- Реалізовано проєкт «Облаштування Молодіжного центру на базі Мереф’янської міської центральної бібліотеки», в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Згідно проєкту для оснащення приміщення було придбано технічне та мультимедійне обладнання: 3 ноутбуки, мультифункціональний пристрій для друку, телевізор, саундбар та ігрову консоль. Відтепер Молодіжний центр також оснащено всім необхідним для проведення тренінгів з неформальної освіти: фасилітаційною тканиною, корковою дошкою, побутовою технікою тощо. Придбано настільні тематичні ігри, а також необхідне устаткування для приміщення.

Через карантинні обмеження наразі Молодіжний центр працює за певним графіком, який зазначено на сторінці центру в Інстаграм - https://www.instagram.com/merefa_youth_centre Перші відвідувачі на цих вихідних вже встигли пограти в настільні ігри, ігрову консоль, а також взяти участь у турнірі з настільної гри «Мафія». Під час офіційного відкриття були присутні: Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, перший заступник міського голови Руслан Дейнека, секретар міської ради Тетяна Дядченко. Також слова привітання висловили наші партнери та друзі – Світлана Громцева, директорка Полтавського обласного молодіжного центру, та Олексій Шаповалов, керівник мережі молодіжних хабів Харківщини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень