A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Змінено реквізити рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів

Дата: 05.01.2021 13:33
Кількість переглядів: 1444

Головне управління Державної податкової служби України у Харківській області повідомляє, що у 2021 році  змінюються реквізити рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів. Зазначені рахунки починають діяти на постійній основі з 01.01.2021 року!

Звертаємо увагу, що нові реквізити рахунків відкриваються відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 №725-Р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Харківської області», згідно якого на території Харківської області утворено 56  територіальних громад.

Тобто, платники сплачують податки на рахунки, які належать відповідним територіальним громадам Харківської області. Наприклад, платники міських районів м. Харкова сплачують податки  на рахунки Харківської міської територіальної громади.

Кошти, сплачені платниками з 01.01.2021 на старі рахунки, за надходженнями не будуть зараховуватись Казначейством, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані платежі.

Інформація щодо нових рахунків розміщена на офіційному суб-сайті «Територіальні органи ДПС у Харківській області» в розділі «Бюджетні рахунки».

ГУ ДПС у Харківській області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень