A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

АТ «Харківгаз» інформує!

Дата: 12.01.2021 12:33
Кількість переглядів: 478

Через самовільне встановлення газового обладнання 31 грудня 2020 року мешканці багатоквартирного будинку залишилися без газу!

 

В с. Першотравневому Зміївського району мешканець багатоквартирного будинку по вулиці Ципляка, що самовільно встановив проточний газовий водонагрівач, залишив без газопостачання в новорічну ніч та на свята своїх сусідів. У результаті самовільного підключення обладнання внутрішньоквартирні та будинкові газові мережі та обладнання були залиті водою.

Для локалізації аварійної ситуації, працівники АТ «Харківгаз» були змушені відключити газопостачання до будинку. Наразі проводяться комплексні роботи з видалення води з газопроводу, перевірці внутрішньобудинкової та квартирних систем газопостачання, обладнання,  вимикаючих  пристроїв та приведення газових мереж до робочого стану.

Також внаслідок залиття водою, частково пошкоджені газові прилади та газові лічильники мешканців будинку. Тому винуватець буде зобов'язаний відшкодувати збитки потерпілим.

АТ «Харківгаз» нагадує, що роботи з установлення, заміни, ремонту газового обладнання можуть виконуватись лише фахівцями організацій, які отримали державний дозвіл на проведення такого виду робіт!!!

Самовільне втручання в роботу газової системи тягне за собою аварійно-небезпечні наслідки не тільки для порушника, але й для тих, хто мешкає поруч.

АТ «Харківгаз»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень