A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Пам’ятні заходи, присвячені бою під Крутами

Дата: 01.02.2021 15:11
Кількість переглядів: 631

29 січня 2021 року, для старшокласників Мереф’янської громади відбувся урочистий захід, присвячений 103 річниці бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії українських визвольних змагань 1917-1921 років. Як розгорталися події, які історичні наслідки мала сміливість та жертовність крутянців та яким прикладом стали для майбутніх поколінь захисників України – на ці та інші питання змістовно доповів Головний спеціаліст відділу Управління забезпечення реалізації політики національної пам’яті в регіонах Українського інституту національної пам’яті Едуард Зуб.

Захід відбувся за ініціативою першого заступника Мереф’янського міського голови Руслана Дейнеки, Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО» та за підтримки відділу освіти Мереф’янської міської ради.

Також цього дня в Утківській загальноосвітній школі для учнів 5-11 класів було проведено цикл тематичних уроків, присвячених цій темі. Наш обов'язок пам'ятати і вшановувати тих, хто загинув у битві під Крутами. Адже вони полягли, щоб ми сьогодні жили у вільній і незалежній Українській державі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень