A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Школа – це країна дитинства, де живе сучасне і твориться майбутнє!

Дата: 05.02.2021 10:12
Кількість переглядів: 641

Днями у Мереф’янському ліцеї №4 відбулися заходи. 

Виховна година "Вчимося дружити"

Виховну година для учнів 1 класу "Вчимося дружити", провела вчитель Наталія Володимирівна Плугатарьова. Вона розповіла дітям про те як правильно вибирати друзів, знайомитися, спілкуватися і товаришувати. Під час виховної години "Вчимося дружити " першокласники своїми рученятами виготовили сонечко-символ дружби та поваги. Після чого також самостійно склали правила дружби, яких будуть дотримуватися надалі.

Мета заходу: прищепити учням повагу до цінностей дружби; вчити дружити і толерантно ставитися до оточуючих; поглибити поняття у дітей про дружбу, сприяти розвиткові критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей; допомогти усвідомити значимість слова «друг»; навчити дітей правильно вибирати друзів, знайомитися, спілкуватися і товаришувати; сприяти виникненню дружнього колективу в класі; виховувати любов, повагу до друзів.

Фото без опису


Бібліотечний урок

Здобувачі освіти 1-го класу відвідали бібліотеку, де дізналися багато цікавого про книгу. Бібліотекар школи, Марина Миколаївна Юдіна розповідала дітям про правила користування бібліотечним фондом, як правильно зберігати і читати книжки і в загалі з чарівним книжковим світом. Також під час спілкування провела гру «Хто вгадає назву книги».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень