A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Участь у тренінгу «Чутливість до багатоманіття»

Дата: 11.02.2021 08:42
Кількість переглядів: 534

6 – 7 лютого  відбулася перша офлайн-частина тренінгу «Чутливість до багатоманіття». Участь у заході взяли представники пілотних шкіл з різних областей України, а саме Дніпропетровської (смт. Кринички та с. Новоолександрівка), Львівської (м. Хирів та м. Львів), Харківської (м. Мерефа та с. Першотравневе),  Чернігівської (м. Ніжин і смт. Ріпки) та м. Одеса.

Команда лідерів Мереф'янського ліцею №5 - практичний психолог, Зінченко Оксана Василівна, та вчитель історії, Колодько Олег Анатолійович відвідали даний тренінг. В рамках якого учасники ознайомилися з  темою чутливості до багатоманіття, поміркували про шляхи до багатоманіття в школі та суспільстві, а також відпрацювали практики моделі “Мирна школа” у чутливий до багатоманіття спосіб.

Тренерами виступили Ірина Ейгельсон, кандидатка психологічних наук, конфліктологиня і дослідниця, а також експертки Інституту миру і порозуміння Альона Горова і Тетяна Калениченко.


Тренінг організований в рамках проєкту «Підвищення чутливості до багатоманіття серед вчителів загальноосвітніх шкіл в рамках Національного пілотного проєкту «Мирна школа» в Україні», який підтримується Посольством США в Україні (U.S. Embassy Kyiv Ukraine). Проєкт «Підвищення чутливості до багатоманіття серед вчителів загальноосвітніх шкіл в рамках Національного пілотного проєкту «Мирна школа» в Україні» є частиною проєкту «Мирна школа», підтриманого урядом Німеччини через Програмний офіс Форуму громадянської служби миру в Україні (Forum Civil Peace Service - Ukraine) та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та реалізованого разом з ГО «Інститут миру і порозуміння», Український НМЦ практичної психології і соціальної роботи та Інститут модернізації змісту освіти МОН.

Модель «Мирна школа» має статус освітнього експерименту всеукраїнського рівня, що наданий Міністерством України  освіти і науки відповідно до його наказу від 01.11.2019.


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень