A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Семінар-практикум для педагогічних працівників

Дата: 11.02.2021 14:31
Кількість переглядів: 341

Для забезпечення  наступності у ро­боті закладу дошкільної освіти та школи, минулого тижня на базі Мереф’янського ясла-садка №1 було організовано семінар-практикум на тему: «В єдиному колі в Новій українській школі».

Відбувся у вигляді круглого столу з елементами тренінгу, де присутні педагогічні працівники закладів дошкільної освіти та вчителі початкових класів громади мали змогу висловити свої думки та обговорити проблемні питання. 

Метою семінару було визначити основні напрями підготовки дитини до навчання в школі, проаналізувати особливості розвитку ді­тей старшого дошкільного віку, поліпшити взаємодію між колективами педагогів закладу дошкільної освіти та школи.

В ході зустрічі учасники визначили характерні якості сучасної дитини та методи взаємодії з нею, проранжували труднощі, з якими може стикнутися дитина в першому класі та обговорили методи їх подолання. Проаналізували запити батьків щодо підготовки дитини до навчання у школі, внесли пропозиції для підвищення якості освітнього процесу з сучасними дошкільниками та визначили пріоритетні напрями наступності між закладом дошкільної освіти та школи.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень