A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги роботодавців! Компенсація витрат на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Дата: 16.02.2021 10:17
Кількість переглядів: 251

Якщо роботодавець працевлаштовує на нове робоче місце безробітних громадян з числа соціально незахищених категорій населення або створює нове робоче місце для працевлаштування безробітних в пріоритетних видах економічної діяльності, він має право на компенсацію витрат на сплату єдиного соціального внеску.

Для отримання компенсації роботодавець подає до базового центру зайнятості

- заяву довільної форми (протягом двох місяців з дати працевлаштування) та довідку за встановленою формою (зазначається назва підприємства, вид економічної діяльності, прізвище працевлаштованого безробітного, дата працевлаштування і шляхи створення нового робочого місця);

Рішення про виплату компенсації центр зайнятості приймає на підставі даних органів Державної фіскальної служби, Пенсійного Фонду України, Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, тож подаючи до вказаних органів звітність обов’язково зазначте, що особу прийнято на новостворене робоче місце (Форма № Д4, таблиця № 5 Відомості про трудові відносини осіб).

Компенсація фактичних витрат на сплату Єдиного соціального внеску здійснюється щомісячно протягом року на вказаний роботодавцем рахунок.

Роботодавець несе відповідальність:

  • за надання недостовірних даних, що стосуються факту створення нових робочих місць та працевлаштування на них відповідних осіб.

У разі звільнення працевлаштованої особи за ініціативою роботодавця чи «за згодою сторін» до закінчення дворічного строку, роботодавець або повертає усю суму Фонду, або працевлаштовує на це місце іншого безробітного. В останньому випадку компенсація виплачується сумарно.

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ЗАВЖДИ ГОТОВА ДОПОМОГТИ ВАМ!

За більш детальною інформацією зверніться до Відділу надання соціальних послуг у м.Мерефа Харківського районного центру зайнятості (приміщення ЦНАП вул.Культури,2Б).  Телефони для довідок: (057)341-60-69, (057)748-46-43 (057)341-61-52, (050) 364-85-30

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень