A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Як отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб

Дата: 18.02.2021 08:35
Кількість переглядів: 749

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можна за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет платника» з використанням електронного цифрового підпису фізичної особи.

Фізична особа – платник податків відповідно до норм Закону України «Про захист персональних даних» може сформувати запит на отримання інформації виключно про себе, інформація щодо третіх осіб у відповідь на такий запит не надається.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.uaа також через офіційний веб-портал ДПС. Інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можна отримати у приватній частині (особистий кабінет) Електронного кабінету платника. Інформацію можна переглянути, зберегти або надрукувати.

Звертаємо увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді можна отримати за останні три роки (поквартально). Відомості за четвертий квартал 2020 року будуть доступні в Електронному кабінеті починаючи з 01 березня 2021 року.

Відомості про джерела та суми доходів можна отримати, звернувшись особисто (або через представника) із заявою за формою №10ДР до Державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області за своїм місцем проживання. Відомості надаються через три робочі дні з дня звернення фізичної особи. Для подачі заяви та отримання зазначених відомостей необхідно пред’явити паспорт.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень