A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Актуальна та оперативна інформація про податки на сторінках у соціальних мережах

Дата: 24.02.2021 08:23
Кількість переглядів: 598

Децентралізація влади як складова державної політики регіонального розвитку є однією з визначальних у порядку денному реформ в Україні. Вона створила підгрунтя для укорінення кардинальних інституційних перетворень, підвищення якості життя громадян та має велике значення для продовження секторальних реформ. Виконання зазначених цілей потребує зміцнення фінансової незалежності територіальних громад.

Фото без опису

Основним інструментом, за допомогою якого територіальні громади здійснюють свої функції, є місцеві бюджети. Одним із суттєвих джерел їх наповнення являються податки і збори. Повнота та своєчасність надходження податків і зборів, в першу чергу, залежать від сумлінності платників податків.

Головне управління ДПС у Харківській області систематично проводить інформаційно-роз’яснювальні кампанії щодо податкових питань. У рамках їх проведення організовуються засідання «круглого столу», зустрічі з платниками податків, семінари, у тому числі, на платформі  ZOOM.

Державною податковою службою України та Головним управлінням ДПС у Харківській області створені власні офіційні сторінки у соціальних мережах, де розміщується актуальна та оперативна інформація про податки.

Пропонуємо долучитись до користувачів зазначених сторінок.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень