A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Збережи первоцвіт!

Дата: 03.03.2021 08:16
Кількість переглядів: 488

З метою збереження квітів-первоцвітів щорічно в Україні проводиться масова всеукраїнська екологічна акція “Первоцвіт”. Завдання природоохоронної акції – привернути увагу громадкості до проблеми охорони ранньоквітучих лісових рослин і спрямувати зусилля на практичні дії щодо захисту первоцвітів.

Державні інспектори з  охорони навколишнього природного середовища у Харківській області в рамках акції «Первоцвіт-2021» проводитимуть рейдові перевірки в місцях збору та збуту декоративних рослин. Порушники будуть притягуватися до адміністративної відповідальності, за ст.88-1, ч.2 ст.88-1 та ст.90 Кодексу України про адміністративні правопорушення – штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 510 грн. до 1700 грн.) з конфіскацією незаконно добутого чи без такої; від ста до двохсот п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 1700 грн. до 3655 грн.) з конфіскацією об’єктів рослинного світу; від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 510 грн.) з конфіскацією незаконно добутого, - відповідно до послідовності вказаних статей.

Закликаємо не купувати проліски та попереджаємо: навіть купуючи червонокнижні первоцвіти, Ви сприяєте незаконному промислу! 

Відділ охорони праці та безпеки життєдіяльності
Мереф'янської міської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень