A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відділ соціального захисту населення інформує

Дата: 23.03.2021 14:07
Кількість переглядів: 1254

4 березня 2021 року Рішенням обласної ради №43-VIII (III сесія VIII скликання) було затверджено Порядок використання коштів обласного бюджету на організацію санаторно-курортного лікування осіб з інвалідністю  загального захворювання, осіб з інвалідністю з дитинства, ветеранів та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», постраждалих учасників Революції Гідності у санаторно-курортних закладах Харківської області (далі – Порядок).

Вищевказаним порядком визначається механізм використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на організацію санаторно-курортного лікування окремих категорій громадян.

Дія порядку не поширюється:

  1. На осіб, яких визнано ветеранами відповідно до ЗУ «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист», військовослужбовців і членів їх сімей, осіб, які отримують пенсію відповідно до ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (крім військовослужбовців строкової служби з числа осіб, на яких поширюється дія ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»
  2. На осіб, інвалідність яких пов’язана з нещасним випадом на виробництві або професійним захворюванням;
  3. На осіб, із захворюванням на туберкульоз;
  4. На дітей з інвалідністю до 18 років.

Для взяття на облік для забезпечення санаторно-курортним лікуванням необхідно звернутися до відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради із письмовою заявою, до якої додається:

  1. Медична довідка  за формою №070/o
  2. Копія посвідчення(документа), що підтверджує статус особи (з пред’явленням оригіналу)
  3. Копія паспорту громадянина України (з пред’явленням оригіналу)
  4. Копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (з пред’явленням оригіналу)

Забезпечення осіб санаторно-курортним лікуванням здійснюється відповідно до медичних рекомендацій, з урахуванням пільг, передбачених законодавством для конкретної категорії осіб, у порядку черговості.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради, за адресою: м. Мерефа, вул. Культури, 2Б, телефон для довідок: (057)748-45-45.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень