A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Організація відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області учасників АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій

Дата: 24.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 537

Організація відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області учасників АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій.

Бюджетні кошти спрямовуються санаторно-курортному закладу на відшкодування витрат за такими видами відпочинку направлених осіб: 14-денний відпочинок; короткотерміновий відпочинок (путівка вихідного дня); короткотерміновий відпочинок (путівка вихідного дня) членів сімей загиблих учасників бойових дій.

Чотирнадцятиденним відпочинком забезпечуються зареєстровані на території Харківської області особи з числа звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Короткотерміновим відпочинком (путівка вихідного дня) забезпечуються зареєстровані на території Харківської області особи з числа звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та члени їхніх сімей; члени сім’ї учасників бойових дій.

Для взяття на облік вищевказаним категоріям громадян необхідно звернутися до відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради з наступним пакетом документів:

  1.  копія паспорта громадянина України у формі книжечки (1, 2 сторінки та сторінки з відміткою про місце реєстрації заявника) або у формі пластикової картки типу ID-1 з безконтактним електронним носієм (далі – ID-паспорт) (лицьового та зворотного боку) разом із копією витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання заявника;
  2.  копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника або, якщо особа через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний контролюючий орган, копію сторінки паспорта, де є відмітка про наявність у неї права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.
  3. медична довідка лікувальної установи щодо відсутності протипоказань для проходження відпочинку в санаторно-курортних закладах; (для чотирнадцятиденного відпочинку);
  4. копія документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення  / копія посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни.
    *копії документів подаються із пред’явленням оригіналів.

 

Відділ соціального захисту населення
Мереф’янської міської ради

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень