A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Військово-спортивна гра серед дітей Харківської області

Дата: 29.03.2021 12:18
Кількість переглядів: 482

Гра проходила 28.03.2021 року на території Мереф’янської громади за підтримки комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» та Мереф'янської міської ради.

У грі взяли участь 10 команд з різних куточків Харківської області. Під час проведення військово-спортивної гри майбутні захисники Вітчизни виконували різноманітні нормативи військової справи: практичні елементи загальновійськового бою у складі відділення, щодо пересуванню по полю бою та розгортання відділення; змагалися в стрільбі з пневматичної зброї, споряджали магазин АК учбовими патронами та метали на дальність учбові гранати. Напружена боротьба розгорнулась під час тактико-спеціальної гри із застосуванням точних копій реальної зброї, використання гранат і розтяжок.

Під час тактико-спеціальної гри дітлахи практично виконували переміщення зі зброєю в полі бою, маскування, виявлення супротивника та його ураження. У перервах між змаганнями досвідченні фахівці військової служби правопорядку та військово-спортивного клубу «Скорпіон» провели заняття з тактичної підготовки, заняття з стрільби із різних видів пневматичної зброї і метання імітаційної вибухової гранати.

Також у цих змаганнях взяли участь члени ГО «Український Легіон», які провели заняття з долікарської допомоги з практичними вправами на манекені, де дітлахи навчалися надавати первинну допомогу потерпілому.

Учасники гри безпосередньо навчались збирати та розбирати учбовий автомат Калашникова та під час тактичної підготовки практично виконували елементи загальновійськового бою, поводження із зброєю у різних умовах.

За підсумками змагання спортсмени отримали дипломи, медалі та кубки відповідних ступенів, пам'ятні сувеніри, а також спортивні подарунки.

Командні кубки серед команд Харківської області розподілились наступним чином:

Серед молодших учасників гри:

1. Збірна команда м. Харкова

2. Південноміська територіальна громада(с. Буди)

3. Циркунівська сільська ОТГ

4. Збірна команда Харківського району (смт Високий, с. Пісочин та с. Хорошево)

Серед старших учасників:

1. Команда ДЮСШ 7 м. Харків

2. Збірна команда м. Харків

3. Збірна команда Чугуївського району (смт Есхар та м. Зміїв)

4. Збірна команда Харківського району (м. Мерефа та с. Буди)

5. Команда м. Дергачі

6. Команда Роганської ОТГ

Завдяки підтримки Мереф'янської міської ради усіх учасників нагодували смачною кашею і напоїли гарячим чаєм. Під час обіду діти обмінювались враженнями і набутим досвідом.

Учасники заходу залишились задоволені та висловили щирі слова вдячності організаторам, адже багато хто з них стали справжніми друзями, які з повним натхненням будуть чекати наступних зустрічей на таких заходах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень