A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У Харкові відбувся міжнародний форум "Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст"

Дата: 09.04.2021 08:57
Кількість переглядів: 440

Залучення інвестицій, розширення партнерських зв'язків та оновлення інфраструктури міст. Це ключові теми міжнародного форуму "Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст".

В рамках форуму пройшли такі панельні дискусії: «Розвиток муніципальної інфраструктури як запорука успішного майбутнього України», «Міжнародні програми як дієвий інструмент розвитку муніципальної інфраструктури», «Джерела фінансування розвитку муніципалітетів», «Перша національна панель індустріальних парків країни «Нова індустріалізація».

Серед учасників а саме, представників профільних комітетів Верховної Ради України, Уряду України, міських рад та адміністрацій, міжнародних фінансових організацій, дипломатичних місій і консульських представництв в Україні та бізнесу, був і міський голова Веніамін Сітов.

Мета данного форуму – створення платформи співпраці національних та місцевих органів влади, з міжнародними партнерами та представниками бізнесу задля реалізації спільних проектів з метою покращення муніципальної інфраструктури, як запоруки успішного розвитку України в цілому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень