A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Фіналістка Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика

Дата: 12.04.2021 13:34
Кількість переглядів: 820

З 26 лютого до 21 березня 2021 року проводився Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика, організований Міжнародним благодійним фондом «Ліга українських меценатів» і Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти». Технічний партнер ТОВ «Еволюшн Груп» надали доступ учасникам марафону до платформи HUMAN, завдяки якій, власне, й вдалося провести захід у дистанційному форматі.

Цьогорічна кількість учасників виявилась рекордною за всі роки проведення Конкурсу з української мови ім. П. Яцика, завдяки доступності для учнів виконання тестових завдань. Так, загальна кількість учасників у 2021 році становить 25 670 конкурсантів. Однак усі IV етапи змогли подолати 11 555 конкурсантів.

Серед такої кількості учасників була і наша учениця 5 класу Утківської школи Попова Василина. В результаті дівчина нагоджена відзнакою за успішне проходження всіх IV етапів та гідне представлення свого закладу освіти на всеукраїнському рівні.

Окрім того, завдяки тому, що учениця стала фіналістом Марафону ім. П. Яцика, КЗ "Утківська ЗОШ І-ІІІ ст" отримує можливість приєднатися до програми "HUMAN. Чемпіон".

Програма передбачає безкоштовне та безстрокове підключення школи до освітньої екосистеми HUMAN.

Cистема HUMAN - це освітня платформа для шкіл, що об'єднує у собі всіх учасників освітнього процесу, надаючи їм цифрові інструменти для ведення освітнього процесу.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень