A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Реалізація проєкту в рамках «Бюджету участі»

Дата: 12.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 585

Днями, в рамках «Бюджету участі 2019» було дореалізовано проєкт автора Христини Захарової: «Облаштування дитячого майданчика по вулиці Прусянській у м. Мерефа».

В рамках проєкту існуючий майданчик по вулиці Прусянській оснастили додатковими ігровими елементами: гіркою, пружинною гойдалкою, накриттям для пісочниці і сміттєвою урною. Всі ці елементи є доповнюючими осередками для розвитку дитячого дозвілля та підтримки санітарного стану дитячого майданчика.

Реалізація проєкту вирішила питання проведення дозвілля більш ніж 120 дітей віком до 12 років, які мешкають у даному районі, і тепер вони можуть активно проводити час на свіжому повітрі.

Слід відзначити активних батьків дітей та жителів цієї вулиці, які долучилися до реалізації проєкту та згуртувалися разом для доброї справи: Костянтин Захаров, Віталій Короткий, Олександр Ревуцький, Віталій Щокало, Іван Заєць, Роман Подрєз, Михайло Онацький, Данило Жорник, Олександр Завада, Дмитро Гурський.

Зазначаємо, що цього року подати заявку на участь у проєкті «Бюджет участі 2021» можна буде з 28 травня. Більш детальніша інформація згодом буде надаватися на сайті громади. Слідкуйте за новинами!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень