Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Подання звіту 1-ПА !

Дата: 14.04.2021 08:46
Кількість переглядів: 817

Відповідно до ст.53 Закону України «Про зайнятість населення», п.9 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1060 (зі змінами), з метою удосконалення методів організації та порядку збору даних у сфері трудової міграції, що використовуються органами державної влади, Міністерством соціальної політики України виданий наказ від 03.06.2019 № 851(далі наказ), яким затверджена Форма звітності № 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні» (далі наказ та Форма звіту № 1-ПА за посиланням).

https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/forma-zvitnosti-no-1-pa-informaciya-pro-kilkist-pracevlashtovanyh-gromadyan-subyektamy?fbclid=IwAR3DMk231EZzSvCz5GFFAxCVueCdGrOANkchRgjwA8M_CzFZN0-gRODrq2A

У разі наявності у суб’єкта господарювання філій, представництв, відділень, інших відокремлених підрозділів, форма звітності № 1-ПА подається таким суб’єктом господарювання за результатами здійснення діяльності усіх його підрозділів.

Починаючи з 2020 року форма (звітності № 1-ПА) подається щокварталу до Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості не пізніше 15 числа місяця після звітного кварталу.

У разі, якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подання звіту є перший після нього робочим днем.

Форма звітності №1-ПА подається в електронному (з накладенням електронного цифрового підпису) чи паперовому вигляді (із засвідченням підпису керівника або уповноваженої ним особи).

Слід зазначити, що у разі якщо юридична особа чи фізична особа - підприємець навіть фактично не здійснювали діяльність з посередництва у працевлаштуванні (тобто, не працювали за цим видом діяльності) звітність також необхідно подавати, але показник по працевлаштуванню буде у звіті № 1-ПА відображено як «–».

Роз’яснення  щодо заповнення Форми звітності № 1-ПА надаються у відділі  взаємодії з роботодавцями Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою м.Харків вул. Святодухівська, 5, телефон для довідок (057) 732-44-64, ел. адреса 2010@khcz.gov.ua 

Звітність «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні»

Фото без опису



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень