A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Фіналісти Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика

Дата: 19.04.2021 13:42
Кількість переглядів: 1497

Вітаємо десятку Знавців української мови – фіналістів Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика.

З 22  лютого до 21 березня 2021 року в чотири етапи проводився Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика. Марафон проходив у дистанційному форматі на платформі HUMAN. Конкурс ім. Петра Яцика вперше пройшов в онлайн, з огляду на пандемію COVID-19 і відповідне розпорядження МОН про проведення учнівських конкурсів та олімпіад у дистанційному форматі.

Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика проводився з метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

Конкурс було засновано українським меценатом Петром Яциком у травні 2001 року. Організаторами конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Міжнародний благодійний фонд «Ліга українських меценатів», Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

Конкурс з української мови Петра Яцика зібрав понад 25 тисяч учасників. Учасниками марафону стали і 10 учнів КЗ «МЕРЕФ’ЯНСЬКА ЗОШ І – ІІІ ст. № 6» (вчителі української мови та літератури Романенко Людмила Євгенівна, Копаницька Яна Володимирівна, Мезенцева Наталя Володимирівна і початкових класів Куценко Наталя Іванівна).

За успішне проходження усіх чотирьох етапів вони отримали ВІДЗНАКУ:

Деміденко Єлизавета (9-А);

Бабарикіна Ольга (7-А);

Бєліков Нікіта (6-В);

Леванда Анастасія (6-В);

Леванда Дар’я (6-В);

Радіонова Марія (4-Б);

Лишенко Євгенія (4-Б);

Авдеєва Аріна (4-Б);

Дем’яненко Артем (4-Б);

Марченко Анастасія (4-Б)

Завдяки їхнім успіхам, заклад освіти має право до 30 квітня потрапити до програми HUMAN-чемпіон, яка передбачає безкоштовне підключення шкіл до системи HUMAN, технічну підтримку та спеціалізовані тренінги і доступ для всіх інформаційних ресурсів HUMAN.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень