A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Семінар з питань соціального страхування та охорони праці

Дата: 22.04.2021 08:32
Кількість переглядів: 627

21 квітня, у конференц-залі центру надання адміністративних послуг Мереф’янської громади відбувся семінар, присвячений питанням соціального страхування та охорони праці. Він пройшов напередодні Міжнародного дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

Проведення семінару було ініційовано Фондом соціального страхування України в Харківській області, він відбувся за підтримки фахівців відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності міської ради.

На заході були присутні: заступник начальника Харківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області О. Ю. Шолух, страховий експерт з охорони праці Харківського відділення Фонду соціального страхування України Ю. Є. Нарожна, заступник міського голови з питань бюджету та фінансів Л. О. Под’ячева, працівники міської ради та представники підприємств і комунальних закладів громади.

Під час семінару були висвітлені питання організації охорони праці та соціального захисту працівників, правильності оформлення листів непрацездатності, забезпечення соціальних гарантій для застрахованих осіб та потерпілих, порядок роботи комісії із соціального страхування.

Учасники семінару обговорили особливості роботи під час пандемії і актуальні проблеми та питання, які виникають у осіб, відповідальних за організацію роботи з питань охорони праці.

До відома! У цьому році Всесвітній день охорони праці буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі і спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам, з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

 

Відділ охорони праці та безпеки життєдіяльності

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень