A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Атомне століття раною горить……

Дата: 23.04.2021 12:35
Кількість переглядів: 526

35 років минуло з того часу, як 26 квітня на Чорнобильській АЕС вибухнув реактор на четвертому енергоблоці. За три десятиріччя земля українська проросла численними пам’ятниками, меморіалами та знаками, які засвідчують нашу пам’ять про Чорнобильську трагедію. Не дивлячись на швидкоплинність часу, пам’ять про події минулого та подвиги героїв-ліквідаторів залишаються в серцях українців.

Тому 23 квітня,  Мереф’янський край засвідчив свою шану тим, хто жив і працював, хто був поряд з бідою в ту трагічну годину, хто віддав свою молодість, життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі.

Біля меморіального комплексу «Батьківщина – Мати» відбувся мітинг-реквієм до цієї сумної річниці «Атомне століття раною горить».  Під час мітингу настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Василь провів панахиду за загиблими у тій страшній трагедії. 

Пам'ять про людей, які пішли з життя через наслідки Чорнобильської катастрофи, вшанували хвилиною мовчання та урочистим покладанням квітів  до пам’ятного знаку «Ліквідаторам катастрофи на Чорнобильській АЕС».

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень