A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ!

Дата: 28.04.2021 11:00
Кількість переглядів: 727

14 квітня 2021 року, Уряд прийняв проект постанови, яким посилив адресність надання житлових субсидій для забезпечення державної соціальної підтримки населенню та здійснення заходів ефективного і раціонального використання бюджетних коштів.

Так, проектом акта пропонується:

- переглянути підходи до врахування майнового стану, зокрема під час призначення житлових субсидій враховувати отримані доходи від депозитів, дивіденди від цінних паперів тощо;

- скасувати діяльність та повноваження комісій, утворених місцевими органами влади, щодо прийняття рішення про призначення житлових субсидій в окремих випадках за наявності умов, за яких така субсидія не призначається;

- посилити вимоги під час призначення житлових субсидій у частині здійснення одноразових вартісних покупок, наявності банківських депозитів, здійснення операцій з купівлі іноземної валюти, банківських металів, перетину кордону тощо.

Таким чином, з 1 травня 2021 року почнеться повне перепризначення субсидій: кожен отримувач субсидії повинен звернутися до відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради для подачі заяви та декларації з повним пакетом документів:

  1. Паспорта та ідентифікаційні коди осіб, які зареєстровані у житловому приміщенні та членів сім'ї осіб зі складу домогосподарства незалежно від реєстрації їхнього місця проживання.
  2. В заяві про призначення та надання житлової субсидії  потрібно вказати загальні відомості про заявника, відомості про житлово-комунальні послуги (назви організацій та особові рахунки).
  3. В декларації  про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії зазначаються: загальна характеристика житлового приміщення, загальні відомості про членів домогосподарства та членів їх сімей (ПІБ, дата народження, сімейний стан, паспортні данні, ідентифікаційний код, відомості про організації, від яких отримано доходи).

*перелік документів може бути доповнений в залежності від конкретної ситуації окремого домогосподарства

Додатково звертаємо увагу, що громадянам, які звернулися з повторною заявою та декларацією в період з травня по вересень, субсидія буде призначатися з ТРАВНЯ!

У зв’язку із карантинними обмеженнями та для упорядкування черги прийом громадян буде здійснюватися за попереднім записом та у порядку черговості. Записатися на прийом можна на сайті Центру надання адміністративних послуг: cnap.merefaotg.gov.ua або за номером телефону: (057)748-45-45.

ЗАКЛИКАЄМО УСІХ ВІДПОВІДАЛЬНІШЕ СТАВИТИСЯ ДО ПРАВИЛ КАРАНТИНУ І ДОТРИМУВАТИСЬ ОБМЕЖУВАЛЬНИХ ЗАХОДІВ. БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА БЛИЗЬКИХ!

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень